Dancers & Models

Biografie

Jennifer Audrey Boldewijn wordt geboren in 1976 in Paramaribo, Suriname. Op vijftien jarige leeftijd verhuist ze met haar familie naar Nederland waar ze op negentienjarige leeftijd aan een danscarrière begint bij dansacademie Lucia Marthas.

Het was eindelijk mogelijk om haar favoriete bezigheid om te zetten naar een professionele danscarrière. Na diverse succesvolle stages te hebben doorlopen bij evenementen en televisieshows begint Jennifer in 2001 voor haar zelf.

Populaire danseres en model

In deze jaren is ze een veel gevraagd danseres en model geworden. Ze heeft gewerkt voor tv-shows zoals Idols 2 & 3, assistent bij Cash & Carlo, de Carlo & Irene Show, de Soundmix Show, de Sterren Playback Show, enzovoort.

Jab Dance

Vanaf 2003 is Jab Dance een feit. Door de kennis van choreografie en de ervaring van dans en shows komen de eerste aanvragen binnen voor modeshows voor onder andere Perry Sport en O'Neill. Naast Jab Dance blijft Jennifer nog steeds actief als danser voor onder andere Toppers in Concert, Ruth Jacott, 2 Brothers on the 4th Floor en Hotblack Stuff en vele evenementen.

Ook op het gebied van modellenwerk is ze een druk baasje. Zo is ze te zien in diverse reclamefolders, onder andere van Sportworld, Schiesser en het Algemeen Dagblad. Verder is ze het gezicht geweest van de lounge-campagne van Holland Casino.

Wervelende shows

In het afgelopen jaar heeft Jab Dance diverse shows neergezet voor Björn Borg, Triumph, Mexx, O'Neill, Zeeman textielsupers, Perry Sport, Exact Software, Kusuiko, Hennitz en Mauritz Eva.

Jab Dance Dancers & Models zorgt ervoor dat uw show een feest wordt. Dit kan alleen door te werken met academisch geschoolde dansers en professionele modellen.

publiek.jpg
killerqueen1.jpg
2_Brothers_on_the_4th_Floor.jpg

2 Brothers on the 4th Floor (vergroting)